Autókölcsönzés Pest közelében

Sokakkal megesik, hogy ugyan van jogosítványuk, de mégsem vásárolnak saját autót – vagy pénzügyi megfontolásból, vagy azért, mert nem használnák ki. Azonban akadhatnak olyan helyzetek az életben, amikor kizárólag autóval lehet megoldani egy helyzetet. Ez előfordulhat nyaralás alkalmával vagy üzleti úton is, akár egy idegen országban. Ha nem áll a rendelkezésünkre tömegközlekedés, akkor bizony muszáj valahonnan autót igénybe vennünk, ha csak nem szeretnénk gyalog vagy kerékpárral közlekedni az adott helyszínen.

Az autóbérlés az egyik legjobb és legkényelmesebb megoldása a közlekedésnek ilyen esetben. Magyarországon is sok kereskedésben foglalkoznak autók kölcsönbe adásával. Általában a tengerentúlról pihenni érkezett családok, üzletemberek veszik igénybe ezt a szolgáltatást, akiknek nem volt lehetőségük elhozni autójukat hazánkba.

autókölcsönzés

Az autókölcsönzés manapság már nem tartozik a luxus szolgáltatások közé. A dunaújvárosi KGYD Autókereskedés és Autószervizben például már akár napi 5000 forintért is családi öt ajtós modelleket lehet kibérelni. Természetesen minél több napra van szükségünk a járműre, annál olcsóbban kapjuk meg. Azonban a napi 8-10 ezer forint sem olyan vészes összeg: ha belegondolunk, egy 180-200 kilométeres oda-vissza távon is kifizetünk ennyit az üzemanyagért.

Ha időt szeretnénk spórolni hosszabb távokon, akkor érdemes megfontolni egy autó kikölcsönzését. Ha esetleg mi kerülünk olyan helyzetbe, hogy külföldön autóra szorulunk, akkor is jó, ha ez az opció a tarsolyunkban van.

Vissza a tetejére