PLATINUM kutyaeledel webshop: kutyakaja gyorsan, prémium minőségben

PLATINUM kutyaeledel webshop

Sokan vannak úgy kisállat tartók, hogy minden részét imádják például a kutyázásnak, csak épp az eledelek beszerzését gyűlölik. Meg tudom érteni a problémájukat: városi kutyásként, autó nélkül igazi kihívás hónapról hónapra a 20 kilós amstaff mixünknek a táp megvásárlása. A cikkben ki is fejtem a problémánkat és rá a megoldást is megmutatom.

Nincs kocsi? PLATINUM kutyaeledel webshop!

Az a baj a városi kutyázással, hogy sokan a belvárosban nem rendelkeznek kocsival, mert bicajoznak vagy inkább a tömegközlekedést veszik igénybe. Ez akkor is kellemetlen, amikor a 15 kilós kutyatápot kell elhozni az álalteledelesből a 7-es buszon. Meg a konzerveket a hátizsákodban. Meg a kutyajátékot és az új pórázt.

A PLATINUM kutyaeledel webshop egyébként tökéletest megoldást jelent a problémára. Hamar lelőttem a poént, de aztán majd kifejtem egy kicsit jobban, hogy miért is ezt a márkát választottam. A lényeg, hogy ha délelőtt 10 előtt rendelsz tőlük, akkor másnap hézhoz viszik a több tíz kilós tápokat és nem kell többő a hétkerben furikáznod a buszon a kutyád felszerelését és kajáját.

PLATINUM tápok: milyen előnyökkel járnak?

Ha már kutyaeledelt rendelek, akkor mindig odafigyelek, hogy olyat válasszak, ami igen jó minőségű. Ennek jó pár oka van, de elsősorban azért, mert szeretném, ha kutyám egészséges lenne még 10 év múlva is. Most két éves, közepes termet, tehát megfelelő mozgás meg jó kaják mellett simán kitelik tőle 12 év.

Igyekszem vigyázni arra is, hogy ne legyen gyomorcsavarodása. Persze, játék és séta után kapja meg a vacsoráját, de ő elég mozgékony, nagy közepes termet, ezért erre már vigyáznunk kell. A PLATINUM eledeleket a kutyák rövid emésztőcsatornájához tervezték, és nem dagadnak meg a gyomorban emésztés közben. Ez nagyban csökkenti a gyomorcsavarodás esélyét: nekünk mrá ezért megéri ezt a prémium minőséget választani.

Back To Top