Szállodabútor ellátás professzionálisan

szállodabútor

A hotelek, panziók és apartmanok számára speciális felszereltség szükséges. Ezért léteznek külön szállodabútor ellátó vállalkozások, amik az egyedi specifikus igényekre specializálódtak. Legyen szó akár ágyakról, szekrényekről vagy éppen az étkezők asztalairól egészen biztosan lehet találni különleges berendezéseket.

Szállodabútor egyedisége

A hotelek bútorzatának sokkal magasabb minőséget kell képviselnie mint egy otthoni berendezésnek. Egyrészt a kifizettet pénzért a vendégek jogosan várják el a minőségi tárgyak meglétét. Másrészt otthon akár évtizedekig is használhatunk egy ágyat, kanapét még ha kicsit meg is kopott. A vendéglátásban azonban pár évente cserélni kell ezeket a használat során bekövetkezett amortizáció miatt.

Másik fontos egyedisége a szállodákra specializálódott bútoroknak, hogy általában sok darab kell egyfajta termékből, amit aztán sokáig használnak. Ezeket a bútorokat pótolni is kell, ami egy klasszikus kereskedelemben nem biztos hogy megoldható. Az évekkel korábbi modelleket viszont a hotelellátó vállalkozások be tudnak szerezni vagy ééppen le tudnak gyártani.

Hotel éttermek berendezése

Speciális bútorokra lesz szükség egy szálloda kantinjában, éttermében és a konyhájában is. Nemcsak a praktikusságnak kell megfelelnie ezeknek a tárgyaknak, de dizájnban is kiemelkedőnek kell lenniük. Ezeket az asztalokat és székeket egy étkezőben tucatnyian fogják használni szinte egész nap, folyamatosan. Így strapabírónak és időtállónak kell lenniük. Sok hotelellátó áruházában lehetőségünk van összeállítani a saját dizájnunkat, olyat ami legjobban illeszkedik a dekorációs stílushoz.

Az éttermi konyháknak is speciális bútorokra, berendezésekre és gépekre lesz szükségük. Az otthoni tárgyakhoz képest itt tényleg folyamatosan nagy tételben készíteni majd frissen tartani az ételeket. Ehhez mind speciális felszerelés kell, ami természetesen egy nagyobb árcédulával is jár. Azonban ezeknek sokkal nagyobb a  megbízhatósága és a strapabírósága is. Egy professzionális konyhával pedig a szállodai éttermi kiszolgálás is magasabb szintre léphet. Ezzel is segítve a tökéletes vendégélményt a szállodabútorok mellett.

 

 

Vissza a tetejére